menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Deventer weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Deventer

Een kundige Mediator uit Deventer helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Deventer u verder helpen

Doorgaans wordt een mediator ingeschakeld wanneer u en de betrokken partij er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een advocaat aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een uitspraak van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost zijn. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

De mediator leidt het gesprek en zal alleen vragen stellen, maar zal nooit advies geven. Uiteraard zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. Om tot een oplossing te komen is er de intentie van beide partijen nodig om het conflict tot een goede oplossing te brengen. Het punt is, allebei de partijen moeten naar elkaar luisteren en zich in elkaars situatie inleven.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator vertellen hoe het proces in zijn werk gaat en er wordt een mediationovereenkomst getekend. In de mediationovereenkomst staan dingen zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de sessies en dat alle sessies op vrijwillige basis gebeuren.

Is het punt bereikt dat alle dieperliggende oorzaken boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. In de afrondende fase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing zal worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Deventer onder meer inschakelen voor:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke geschillen
  • geschillen met overheidsinstanties
502
Klanten geholpen met mediators vergelijken
5.061
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Deventer

Heeft u een zakelijke mediator uit Deventer nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Deventer of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Deventer.

mac
mac
img

Ik ben Tarik Reijns, regiomanager in Deventer. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Deventer.

Op zoek naar betaalbare mediators uit Deventer?

Een gang naar de rechtbank is niet nodig als u gebruik maakt van mediation. Waarschijnlijk wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u gelijk heeft, maar ga er wel vanuit dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen betrokken partijen kapot gaan en lastig te herstellen zijn. Op commercieel gebied kan dit grote gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezer dient bij een gerechtelijk vonnis ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. De kosten van de mediator uit Deventer worden altijd betaald door allebei partijen. Het is dus belangrijk dat allebei de partijen er het beste van maken. Als de betrokken partijen tot een goede oplossing weten te komen, is dat voornamelijk te danken aan intenties en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Welk conflict u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Op zoek naar een mediator uit Deventer? Laat hier diverse offertes naar u toesturen van diverse betaalbare mediators uit Deventer en uw conflict behoort misschien spoedig al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Deventer te zeggen hebben!

img

Berg Ooink op den Dijk

Zoals beloofd had Professionals Deventer meteen een geschikte Mediator aangeleverd. Ik ben dan ook te spreken over jullie dienst. Ik zou Professionals Deventer dan ook sowieso aan iedereen aanbevelen.

img

Carlijne Sorleij

Bedankt Professionals Deventer voor de snelle reactie. Jullie hebben het selectieproces een stuk makkelijker gemaakt door eigenlijk het hele vooronderzoek uit handen te nemen. Dat heeft mij een boel tijd gespaard.

Professionals uit andere branches in Deventer

Let's Talk

Bij Professionals Deventer staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier